Dina fördelar med Rowa® systemet

En automatisering av ditt apotek ger dig många fördelar och skapar möjligheter för utveckling. Viktigt i det här sammanhanget är valet av lämplig partner. BD erbjuder här oslagbara fördelar.

Erfarenhet och kompetens - 6.000 apotekare förlitar sig på Rowa systemet

De flesta apotekare förlitar sig på Rowas lagrings- och utlämningssystem. Över 6.000 system sålda i 30 länder bevisar framgången med automationssystemet, ”Made by Rowa in Germany”. Jäms med den senaste tekniken och kundfokus, garanterar företagets stabilitet en tillförlitlig samarbetspartner.

Hög flexibilitet - 100 eller 5 000 kunder per dag

Rowas lagrings- och utlämningssystem passar varje apotek. Tack vare många olika konstruktionsformer och kundspecifik transportteknik, kan vi erbjuda individuella lösningar – oavsett om det är för småstadsapotek eller stora sjukhusapotek. Med Rowa-systemet uppnår du en mycket hög automatiseringsnivå. Låt till exempel kylvaror eller beställningar för avhämtning lagras i Rowa. Detta sparar onödiga turer. För övrigt: Rowa lagrings- och utlämningssystem är kompatibla med samtliga aktuella IT-system i apoteken och är därför lätta att integrera.

Utmärkt service - Rowa finns där alltid för dig

Koncentrerad rådgivning och planering hos Rowa, är grunden till den framgångsrika installationen av anläggningarna. En medarbetare från vår projektavdelning följer dig under hela planerings- och införandefasen och ser till att både uppbyggnaden och rutinerna fungerar väl. Och även därefter är vi alltid tillgängliga för dig; Rowas servicetekniker kan svara på alla dina frågor dygnet runt. Rowa har ett omfattande servicenät med 41 service points över hela Tyskland, servicecenter i Skandinavien och tillgång till så kallad "remote service" , vilket betyder att en medarbetare från Rowa-teamet kan vara på plats på ett ögonblick – garanterat!